ASTROLOGI & HÄLSA
 

 

Vecka 41 - Sö 08 okt. - Lö 14/okt. 2023

med Anders Ekström i Dalarna på Hälsohemmet Masesgården
i Grytnäs nära Leksand


 

 

Visste du att du genom ditt horoskop kan få kunskap om din hälsa? Planeterna och deras positioner kan ge information om både din fysiska och psykiska hälsa och ge råd om hur du bemöter problem. Vi går igenom hur det fungerar och grunderna för astrologi. Du får också en inblick i Medicinsk Astrologi och det psykologiska spelet bakom relationer.

Det handlar mycket om DIG och därför vill jag få dina födelseuppgifter, helst innan kursveckan eller vid start, så att jag kan räkna ut ditt horoskop, som du får tolkningar till. Personligt horoskop, värde 300 kr ingår i kurspriset.

En personlig utfyllnadstolkning om ca en timme, kring ditt horoskop och belysning av dagens situation i allmänhet och efter dina önskemål, kan du mot en avgift på 200 kronor beställa av mig under kursveckan. Boka i tid så att jag kan göra upp ett schema.

Det är nu mer än 40 år sedan jag var på Masesgården med Astrologikurser några år från 70-talet och in på 80-talet. Det känns därför mycket hedrande att som "veteran" ha blivit inbjuden 2022 till att hålla en ny kursvecka. Och nu återigen 2023. Jag hoppas verkligen att Stjärnastrologens vänner bokar denna vecka för kropp och själ att koppla av med vegetarisk mat, lugn och ro, bad, behandlingar, promenader...

...OCH ASTROLOGI så klart.

Själva kursen kostar 600 kronor och betalas till Masesgården om du vill vara med. Övriga kostnader logi och kost enligt Masesgårdens priser direkt till Masesgården.

För information om kursen   KONTAKTA MIG

För information om vistelsen på Masesgården, se gårdens hemsida.

 


Masesgårdens Hemsida

 


--------------------------------------

Copyright © Stjärnastrologen

Köpevillkor / GDPR