Med TAROT-tolkningar får du personliga svar med vägledning till dagens situation och hur framtiden ser ut

Jag får ofta frågan om jag också tolkar Tarotkort. Svaret är JA, det gör jag. Efterfrågan är så pass att jag nu lägger upp en sida för detta. Från november 2023, gör jag tolkningar antingen per telefon eller genom Videomöte.Kombinationen Astrologi och Tarot
Det finns en andlig värld och en fysisk värld som är sammanlänkade på olika sätt. Astrologi och Tarot är också sammanlänkade som två olika system för att förstå och tolka olika aspekter av livet och universum. Astrologi fokuserar på de himmelska kropparnas rörelser och positioner och hur de påverkar mänskliga liv och händelser.

Tarot använder ett system som baserar sig på en kortlek med symboliska bilder som ingår i olika grupperingar. De dragna korten kan läggas i mönster som ger insikt i skilda aspekter av livet och personliga upplevelser. Ställer man en fråga och slumpvis drar ett kort, ger kortet ett svar som väl stämmer överens med frågans natur. Jag har den intuitiva förmågan att se vad korten betyder för dig och i kombination med astrologi blir bilden väldigt klar och överenstämmande för sessionen. 
Kontakta mig om du är intresserad. Du binder inte dig för något alls...

 

Namn:
Telefon:
Mailadress:

Meddelande


  Kryssa här om du vill få Stjärnastrologens NyhetsbrevEller att du mailar:

Klicka här - mailet öppnar i nytt fönster


--------------------------------------

Copyright © Stjärnastrologen

Köpevillkor / GDPR