Veckohoroskopet
Din guide till vad som händer på himlen

Vecka 49
Må 04 dec - Sö 10 dec, 2023

Copyright 2023 Stjärnastrologen Anders Ekström

 

 

 

 

4 dec 2023  03:11

Månen går in i Void of Course    

Koppla bort så många aktiviteter du kan. Starta inga nya projekt utan vila dig fram till dess att Månen går in i nästa tecken om en dag eller två.

 

 4 dec 2023  03:11

Transiterande Månen är i Sextil till Transiterande Venus

Visst är kärleken stor! Tillgivenhet, äventyr och romanser ligger i luften. Skratta, le åt världen och njut av tillvaron tillsammans med dina närmaste. Relationer och vänkrets känns harmoniska och kärleken kan spira liksom romanser. Men du är ändå osäker på om du vill etablera fullständiga känslokontakter då det riskerar att röra om i ditt inre och orsaka konflikter med det som varit. Du behöver koppla av, umgås och roa dig ordentligt och inte tänka på plikter mer än nödvändigt. Du tar dig fram med glimten i ögat och är stabil till humöret och det är inte mycket som kan bringa dig ur fattningen.

 

 4 dec 2023  04:50

Transiterande Månen går in i Jungfrun

Dags att utföra de tråkiga sysslorna. Städa upp och organisera det som behövs. Boka den årliga hälsoundersökningen om du inte redan har gjort det. Bestäm dig för att gå på gym minst en kväll i veckan eller åtminstone en långpromenad. Månen påverkar våra känslor och humör så när den går in i ett nytt tecken är det viktigt att veta hur denna övergång kommer att påverka dig. Nu går Månen in i Jungfrun och kommer att vara där de kommande två och en halv dagarna. Jungfrun är ett jordtecken och är känd för att vara praktisk, hårt arbetande och detaljorienterad.

 

Denna transit kommer sannolikt att framhäva dessa egenskaper hos dig och du kanske upptäcker att du är mer fokuserad och flitig än vanligt. Men du kan också bli mer kritisk och perfektionistisk där omgivningen kan tycka att du är petig och lite gnällig. Givetvis gäller transiten för alla men när det finns svarsklang i ditt horoskop förstärks Månens och Jungfruns drag lite extra medan andra inte märker av något särskilt. Rent allmänt är det en tid för rening och självförbättring, städa, tvätta bilen, sortera ut onödiga saker från lådor och skåp. Fokusera på de saker som är viktiga för dig och släpp taget om de saker som inte är viktiga. Var uppmärksam på din kropp, ditt sinne och din själ under den här tiden och ta hand om dig själv på alla sätt. Det är också en tid för att vara till hjälp för andra.

 

 4 dec 2023  07:26

Transiterande Månen är i Opposition till Transiterande Saturnus

Tålamod är en tillgång att utöva nu. Det blir annars så att du faller undan för frustrerade och ledsamma känslor. Det kommer det som ska, bara se tiden an. Känslolivet kan upplevas som lite begränsat liksom att du känner dig övergiven och negligerad emellanåt. Om du känner igen detta så är det under övergående och har egentligen inte så mycket med din omgivning att göra. Det är inte riktigt sant att du är negligerad eller inte omtyckt, det bottnar snarare i att du har svårt att för tillfället tillgodogöra dig känslor, liksom att ge ut dem. Det kan vara så att du är så upptagen med något projekt, arbete eller annat att du inte har tid eller rum över för samvaro på det varmare planet då det ännu finns något ogjort i det du håller på med. Tycker din omgivning eller familj att du är för återhållsam med spontana skratt och öppenhet, har denna aspekt sitt finger med i spelet. Det är som om du "vill" sitta fast i ett mönster där tankarna kretsar mycket kring problem och restriktioner. Det kan vara för mycket av svart eller vitt utan mellanläge. Sänk dina palissader, öppna känsloluckorna och visa dina glada sidor, inte bara de sårade, så får du dubbelt tillbaka. Låt det gamla som varit bli glömt, det kommer inte tillbaka - vare sig oförrätter eller andra sårade känslor. Det var då, nu är det andra tider och känslor!

 

 4 dec 2023  11:11

Transiterande Månen är i Trigon till Transiterande Merkurius

När den transiterande Månen befinner sig i trigon (120 grader) till den transiterande Merkurius indikerar det en period av mental klarhet, snabbhet och ökad kommunikation. Merkurius är planeten för kommunikation, mentalitet och intellekt, medan Månen representerar känslor, instinkter och behov. Trigonaspekten mellan dessa två främjar till en mer harmonisk balans mellan känsla och intellekt. Du kan känna ett utökat behov att prata om dina känslor. Ge dock den du pratar med en möjlighet att själv få prata med dig om sitt, annars blir det ensidigt. Du känner dig omtyckt och det alltid finns någon som uppskattar dig. Du kan inleda en stilla flirt utan större djup bakom. Men det blir goda minnen kvar!

 

 4 dec 2023  18:32

Transiterande Månen är i Trigon till Transiterande Jupiter

Det sociala och politiska livet med folkliga förtecken intresserar dig just nu. Du kan nå betydande framsteg inom det humanistiska området genom din rättvisekänsla och vilja till expansion. Förebilderna till dina ideal hämtar du ur en övertygelse om en ideologisk världsbild där var och ansvarar för sin egen utveckling genom att välja rätt sida bland ideologiska lägren. Du kan också känna tillfredsställelse i att arbeta med barn eller ungdomar i syfte att ge dem goda förebilder till sin uppfostran. Tänk bara på att stora visioner kräver stora insatser och mycket tid. Det går inte på en gång att ändra system som rotat sig under lång tid. Ditt eget känsloliv kommer i balans till dina insikter i hur mycket du kan få ut av och ge till en relation. Behov av uppmärksamhet minskas till fördel för mer omfattande filosofi där mindre lyckligt lottade människors bekymmer upptar din tid och får dig att ändra på vissa åsikter om samhället. De goda tillfällena av det mesta kommer i din väg. Ta till vara på det du kan. Med självförtroende och optimism skördar du frukterna och belöningarna.

 

 4 dec 2023  19:50

Transiterande Venus går in i Skorpionen

Behovet att vara i en stark och utmanande relation är intensivt. Och att du kommer bakom din väns känslokulisser för att förstå även motsvarande behov. Intresset för relationer ökar för att tillfredsställa ditt behov av tvåsamhet. När det gäller känslor och relationer vill du inte längre kompromissa. Det är antingen allt eller inget. En livskamrat är en livskamrat och inget annat. Intensiteten med vilken du visar din solidaritet är stor, och den som vinner ditt intresse är den som själv ställer upp till etthundra procent, och gärna lite till. Du berättar inte särskilt mycket för andra om hur du lever i ett förhållande. Det är viktigare för dig att uppleva saker än att tala om det. Du är inte heller mycket för att skvallra eller ta del av andras åsikter om någon. Du bildar dig hellre din egen uppfattning!

 

 4 dec 2023  19:51

Transiterande Månen är i Kvadratur till Transiterande Mars

Undvik oöverlagda reaktioner och att överreagera där du inte borde reagera alls. Du är inte i dina vanliga gängors jag, men du ser det inte själv. Otåligheten och det något intensiva temperamentet som träder in med denna aspekt blir till förtret om du inte lär dig att kontrollera dig själv. Frustrationer som du upplever beror på en del sårade känslor där du inte fått den uppmärksamhet och det gehör som du tycker att du skulle ha fått, eller få för stunden som är nu. Använd dina energier till att ge dig den på att lyckas i dina ambitioner genom att arbeta hårt för ett mål, i stället för att gå loss på andra med irriterat humör. Låt Månens gång från fullt synlig till att vara osynlig, spegla ditt behov av att få vara ensam då och då och i denna avskildhet arbeta in din starka Marsenergi i det du gör. Sedan kan du gå ut och presentera ditt verk när det är klart och då menar jag att det ska vara klart också. Det ska vara så färdigarbetat att du känner dig nöjd med det och att du inte kan såras om någon kritiserar vad du gjort. Du vet att det håller, det är det viktigaste. Det är på det sättet  du vinner över både dig själv i din sårbarhet och över motståndet på din väg mot erkännande.

 

 5 dec 2023  06:49

Månen går in i Void of Course    

Koppla bort så många aktiviteter du kan. Starta inga nya projekt utan vila dig fram till dess att Månen går in i nästa tecken om en dag eller två.

 

 5 dec 2023  06:49

Månen är i tredje kvarteret - 12°Vi48'

 

 5 dec 2023  06:49

Transiterande Månen är i Kvadratur till Transiterande Solen

Det är inte ovanligt att bli lite missmodig när denna aspekt aktiveras, men det går över rätt snabbt. Undvik konflikter, koppla av och sov några timmar. Månen och Solen är två himlakroppar som har en direkt inverkan på våra liv. Månen påverkar tidvattnet och Solen påverkar vår vardag. När den transiterande Månen står i kvadraturaspekt med den transiterande Solen skapas en tid av spänning och frustration. Den här aspekten belyser konflikter mellan våra personliga önskningar och vårt ansvar. Vi kan känna oss dragna åt olika håll och det är svårt att hitta en balans. Men detta är också en tid då vi ska lära oss att lita på vår intuition och lyssna på vår inre röst. Om vi kan hålla oss lugna och fokuserade kan vi använda denna energi för att göra positiva förändringar i våra liv.

 

 5 dec 2023  06:59

Transiterande Norra Noden Stationär

Vänder till framåtgående direkt rörelse.

 

 5 dec 2023  21:44

Transiterande Månen är i Trigon till Transiterande Uranus

Ställ dig öppen i ditt sinne och lyssna till andras idéer och nytänkande. Du får del av äran när du hjälper dem att förverkliga något nytt. Två planeter som var för sig representerar känsla och motivation, engagemang och utveckling möts för ett tag under goda förhållanden till varandra. Du kan bli snabbare än vanligt i uppfattningen och lättare få begrepp om de uppgifter du tar dig an eller förelägges. Det är en aspekt som framkallar jämlikhetstankar och rättvisevärderingar i dina omdömen. Du identifierar dig lätt med människor ur alla klasser och nationaliteter och deras engagemang i deras egen strävan mot jämställdhet. Vidare ger konstellationen insikt i filosofiska och vetenskapliga företag och grenar. Din egen idévärld stärks och utvecklas med originella förslag, som du hämtar upp ur en intuitiv klarsynthet. Inflytandet främjar ingenjörskonst, matematik och politik av radikal natur samt hantering av känslor på ett radikalt sätt inom exempelvis psykologin. En svårighet kan dock vara att kombinera engagemang med familj, då det går åt alltför mycket energi och tid till livet utanför hemmet. Det är klokt att först skapa harmoni i de egna förhållandena före engagemang i utomståendes. Din belöning blir då större än priset du annars får betala om du inte gör det.

 

 5 dec 2023  23:51

Transiterande Venus är i Trigon till Transiterande Saturnus

Ta en paus från din sociala kalender om den är fullbokad med möten, och annat som kan räknas till det onödiga som bara tar tid men inte ger dig något.

 

 6 dec 2023  07:16

Transiterande Månen är i Opposition till Transiterande Neptunus

Känner du dig missmodig men inte vet varför? Har någon glömt bort dig? Koppla av och lyssna till god musik. Det går över och vännerna hör av sig. Nu är det en tid präglad av intryck av villrådighet i känslolivet. Det kan vara som att försöka finna en fast stig i ett stort kärr med förrädiska tuvor som sjunker undan för minsta tryck. Och rätt som du står mitt i kärret av förvirrade känslor och intryck, så undrar du hur du har kommit dit egentligen. Det är inte lätt att förklara men en möjlighet är den att du lätt förlorar dig i falska föreställningar av ideal och värderingar i känslomässiga relationer. Det är som om du lockas av att komma till det förlovade landet som hägrar bortom bergen. Och så höjer du ögonen mot bergstopparna och bara går och går - men det var ingen som nämnde kärrmarkerna på vägen... Tänk på att Neptunus lägger oftast en skylande slöja över verkligheten och bortser från den i försök att idealisera. Blanda inte ihop sympati med kärlek!

 

 6 dec 2023  14:21

Transiterande Neptunus Stationär

Vänder till framåtgående direkt rörelse.

 

 6 dec 2023  14:50

Transiterande Månen är i Trigon till Transiterande Pluto

Du känner efter om dina personliga begär har blivit tillfredsställda. De sanna känslorna kommer starkt upp till ytan och du måste hantera dem på bästa sätt. Samling, samling, samling. Och vad står i fokus för maning till samling, jo dina känslors irrfärder till integrering med förnuftet. Du kommer in i en period där du, ofta i retrospektiv belysning, tänker efter huruvida dina personliga begär har fått sin tillfredsställelse genom tiderna eller inte. Allt detta jämför du sedan med dagens situation i förhållande till vad du har eller saknar och vill uppnå. Det finns utsikter att du träffar någon som du kommer att ta intryck av och ge dig harmoniska tankar.

 

 6 dec 2023  17:34

Transiterande Månen går in i Vågen

Kom bort från det plottriga och invecklade du varit med om ett tag. Sök dig till frid och harmoni och ge utrymme åt din konstnärliga sida. Ägna all tid du kan åt familjen eller din vän som tycker om dig. När det gäller vårt kärleksliv vill vi alla känna oss balanserade och i harmoni med vår partner. Detta är dock inte alltid lätt att uppnå. Transitmånen i Vågen kan ha stor inverkan på våra relationer, och det är viktigt att vara medveten om hur den kan påverka oss. Under den här tiden kan vi finna att vi känner oss mer benägna att kompromissa och samarbeta med våra partners och känna ett starkt behov av fred och harmoni. Men den här transiten kan också ge upphov till vissa utmaningar då Månen är vatten och har svårt att vara stilla i Vågens skålar på balansvågen. Du kan känna dig mer obeslutsam än vanligt och ha svårt att hålla fast vid dina beslut. Du kan också upptäcka att du är mer känslig för kritik från din vän och humörets balans kan svänga mer än vanligt. Men tänk på att detta också är en transitmåne, så effekterna kommer att vara relativt kortvariga.

 

7 dec 2023  04:59

Transiterande Månen är i Kvadratur till Transiterande Merkurius

Månen representerar våra känslor, instinkter och reaktioner. Den påverkar våra känslomässiga tillstånd och hur vi uttrycker oss känslomässigt. Månen är också förknippad med det omedvetna och det feminina. Merkurius å andra sidan står för kommunikation, intellekt, tankar och logik. Det representerar också resor, handel och rörlighet. Merkurius påverkar hur vi uttrycker oss verbalt och hur vi tar emot och bearbetar information.

 

När dessa två himlakroppar befinner sig i kvadraturaspekt, indikerar det en spänning mellan våra känslomässiga reaktioner och vårt intellekt eller kommunikationsstil. Det kan vara en tid av inre konflikt där vi kanske känner oss splittrade mellan vad vi känner och vad vi tänker eller säger. Det är också svårare att kommunicera våra känslor på ett tydligt sätt eller att förstå andras känslor. Aspekten påverkar vårt sinne för balans mellan det emotionella och det rationella och ger en tendens att överanalysera känslor ställda i förhållande till det logiska, eller att vara för kritiska mot vårt eget känslomässiga tillstånd. Det är viktigt att vara medveten om detta och försöka hitta en balans mellan hjärta och hjärna under denna tid.

 

 7 dec 2023  12:15

Transiterande Månen är i Sextil till Transiterande Mars

Du har en del beslut att fatta! Gör det beslutsamt. Det höjer ditt anseende som ledare. Det finns en liten varning för frustrerade känslor i relationerna. Det spelar egentligen ingen roll hur verbal och vitsig och spirituell omvärlden är inför dina öron just nu om du inte får påtagliga fysiska demonstrationer därtill som tillfredsställer ditt praktiska sinne. Du vill att dina teorier och tankar skall omsättas i praktiken, och du förväntar dig att andra ska vara med på noterna. Du är inte den som sitter på händerna och väntar på att saker ska hända och komma till dig, utan nu du vill aktivera dig och skapa dina egna möjligheter till framgång i det som står dig närmast om hjärtat av intresse. Är du konstnärlig, målar, designar eller musicerar har du ett par månader av aktivt känsloväsen ur din själ att lägga ner i ditt skapande, både till din egen glädje och för andras.

 

8 dec 2023  00:36

Månen går in i Void of Course    

Koppla bort så många aktiviteter du kan. Starta inga nya projekt utan vila dig fram till dess att Månen går in i nästa tecken om en dag eller två.

 

 8 dec 2023  00:36

Transiterande Månen är i Sextil till Transiterande Solen

Harmoni och förening är ledorden det närmaste dygnet. Du är nöjd med dig själv och vänskapligt sinnad. Njut av tillfällena som ges att ta del av tillvaron. Det blir lättare att relatera till andra, eftersom du snabbt hittar vägar till hur du ska kunna identifiera dig med dem på deras egen nivå. Aspekten i sig är mycket social och utåtriktad, men det gäller också att bli medveten om att inte ta den lättaste vägen att kommunicera och undvika att tala det kanske mer invecklade känslospråk som framförallt behövs hemmavid. Hindret kan vara emotionella upplevelser från tidigare du har svårt att släppa och därför försöker undvika att tala om. Flykta alltså inte undan känslomässiga åtaganden som kräver ansvar. Denna aspekt hjälper dig att närma dig en god möjlighet att överkomma särskilda emotionella låsningar.

 

 8 dec 2023  00:39

Transiterande Månen är i opposition till Transiterande Chiron.

Det är en tid för självreflektion och emotionell läkning. Ta en stund för att se över minnena från sårade känslor och försök att förlika dig med det som har varit. Kom ihåg att det inte går att ändra det förflutna, men du har makten att påverka din syn på det och hur det påverkar dig idag. Istället för att låta de sårade känslorna fortsätta påverka dig negativt, se möjligheten att bygga nya broar. Det handlar om att skapa nya möjligheter till förståelse och helande. Istället för att bränna och riva gamla broar, kan du fokusera på att stärka dina relationer och bygga en solid grund för framtiden. Opposition mellan Månen och Chiron erbjuder en chans till inre frid och acceptans. Genom att släppa taget om det förflutna kan du öppna upp för nya möjligheter till tillväxt och försoning. Ta hand om dig själv under denna period och tillåt dig själv att läka. Du förtjänar harmoni och balans i ditt inre.

 

 8 dec 2023  01:11

Transiterande Solen är i Trigon till Transiterande Chiron

Detta är en idealisk tid för din möjlighet som en helare, konstnär och ledare att ta form. Dina sår kan ge bränsle åt din fantasi och du kan ha en önskan och motivation att arbeta igenom gamla trauman, förluster och osäkerheter på ett unikt sätt.

 

 8 dec 2023  05:08

Transiterande Merkurius är i Trigon till Transiterande Jupiter

Ditt omdöme är gott med positivt tänkande. Du får snabbt in den fulla bilden av något. Det ger fördelar att bedöma lönsamma  projekt och dra nytta av det.

 

 8 dec 2023  16:24

Transiterande Månen är i opposition till Transiterande Norra Noden

Känner du att det är dags att sopa ut det gamla och släppa in framtidens möjligheter så finns det nu ett kosmiskt fönster öppet för att börja. Månen representerar känslor, känslomässiga behov och instinkter. När Transiterande Månen är i Opposition till Transiterande Norra Noden, står dina känslor och instinkter i konflikt med de livsuppgifter och lektioner som Norra Noden symboliserar. Norra Noden representerar din själs önskan och de livsområden där du behöver utveckla dig inom för att växa. Månen motsätter sig detta genom att fokusera på dina omedelbara känslor och reaktioner, vilket kan skapa en spänning mellan det du känner att du behöver göra och det du faktiskt känner för att göra. Du kan uppleva att du dras åt olika håll, där du försöker tillfredsställa dina känslomässiga behov samtidigt som du känner ett tryck att följa din ödesväg och göra framsteg i de områden som Norra Noden representerar.

 

 8 dec 2023  16:25

Transiterande Norra Noden Stationär

Vänder till bakåtgående retrograd rörelse.

 

 9 dec 2023  18:46

Månen går in i Void of Course    

Koppla bort så många aktiviteter du kan. Starta inga nya projekt utan vila dig fram till dess att Månen går in i nästa tecken om en dag eller två.

 

 9 dec 2023  02:05

Transiterande Månen är i Kvadratur till Transiterande Pluto

Utmaningar, utmaningar, utmaningar. Vad är det du utmanar egentligen? Mycket handlar om viljor, och att bryta mönster uppkomna genom underliggande otrygghet i ditt förhållande till känslor och föräldrar, främst till din mor, under uppväxten. Du söker de dolda motiven för allt, och tänker att det alltid finns en förklaring bakom allt som sker. Men är det nödvändigt att allt måste förklaras, och kan det inte vara så att den förklaring du egentligen bäst behöver, är den du minst av allt letar efter och försöker undvika? Månen i denna aspekt snarare reflekterar Plutos inre behov än tar dem till sig.

 

 9 dec 2023  04:34

Transiterande Månen går in i Skorpionen

Ägna dig åt livets hemligheter och samband till de olika dimensionernas mystik i det närvarande. Reflektera över vad du har i dag så finner du vägar dit. Transiterande Månen i Skorpionen förknippas med våra djupaste och mest intensiva känslomässiga sammansättningar, vanor och omedvetna reaktioner med ursprunglig förmåga att försvara det närmaste vi betraktar som vårt ägande. Skorpionmånekänslor är antingen tillbakahållna i väntan på rätt moment, eller så är de intensiva, passionerade och genomträngande. Svartsjuka och ägandeberoende ligger som en brummande elektrisk ton. Skorpionmånen framkallar en tendens att hålla fast vid en bestämmelse att inte vika av en tum från inslagen linje att överbrygga motstånd i alla former. Det handlar inte om att segra och vinna, utan att vara ihärdig, besegra och befästa känslor, resurser och positioner i ett existentiellt rollspel.

 

 9 dec 2023  07:33

Transiterande Månen är i Trigon till Transiterande Saturnus

Nu är du i ett bra läge att ta dig an projekt och utmaningar som kräver tålamod och uthållighet. Energiläget är stabilt och du känner dig positivt stark.

 

 9 dec 2023  15:23

Transiterande Månen är i Konjunktion med Transiterande Venus

Kärleken är omfamnande! Tillgivenhet, kärlek och romantik viskar vackra ord i ditt öra. Le, skratta och njut! Månen strävar efter att tillfredsställa sina behov, och Venus omhändertar dem. En ganska behaglig aspekt där Venus väcker liv i Månens känslomässighet, medan Månen belyser Venus sociala sidor. Dessa två himlakroppar trivs väl i varandras närhet. Framför allt förstärks din familjära hemkänsla och önskan att skapa trivsel för dem som är nära dig. En betydande del av din inspiration härrör från interaktion med andra, och när du upplever givande samspel, strävar du efter att upprätthålla balansen och hålla det vid liv. Om det skulle uppstå en oväntad brytning i den sociala strömmen som du har blivit beroende av, kan du känna dig emotionellt sårbar och till viss del övergiven av något som du trodde var en idealisk relation. Disharmoni, både i relationer och i din närmiljö, kan också oroa dig, särskilt när den är i din omedelbara närhet.

 

Det finns en konstnärlig aspekt hos dig som söker uttryck genom bild och form, och det är mycket möjligt att du finner stor glädje i att arbeta med liknande uppgifter. Ditt sinne för affärer, särskilt när det gäller antikviteter, konst, tyger och vävning med mera, får en uppåtgående trend. För din kreativa förmågas utveckling är det viktigt att du kan visa upp det du anser vara vackert och harmoniskt. Ett utmärkt sätt att göra det är att ställa ut dina skapelser för andra att betrakta eller att starta en affär, ett galleri eller kanske en konsthandel.

 

 9 dec 2023  16:41

Transiterande Månen är i Opposition till Transiterande Jupiter

Visa återhållsamhet då storsinthet inte gynnar din sak just nu att skaffa dig tillgångar och välstånd. Det är inte säkert att alla löften om detta infrias och det skapar lätt en konflikt mellan dina känslor och ditt behov av expansion. Månen representerar dina inre känslor och instinkter, medan Jupiter symboliserar öppenhet, visdom och möjligheter. Just nu känner du att dina känslor är starkt betonade och att du har en intensiv reaktion på de händelser som omger dig. Du kan märka att du har en ökad lust att uttrycka dig själv kreativt och att utforska olika kulturella och andliga aktiviteter. Samtidigt, var försiktig med att inte överdriva dina känslor eller reagera överdrivet på olika situationer. Det är viktigt att hitta en balans.

 

 9 dec 2023  18:46

Transiterande Månen är i Sextil till Transiterande Merkurius

Idéer och tankar flödar fritt och det är bra tid för att börja samarbeta där du tidigare varit tveksam. En kortare resa passar väldigt väl in i dina planer. Det fungerar bra i hjärnvindlingarna och du är mer intuitiv än vanligt, nästan som en telepatisk förmåga.

 

 10 dec 2023  04:34

Transiterande Venus är i Opposition till Transiterande Jupiter

Extravagans och slöseri ligger i luften. Kosta på dig något lyxigt. Se till att du har råd då du inte kan räkna med att någon räddare i nöden betalar kalaset.

 

 10 dec 2023  18:02

Transiterande Månen är i Opposition till Transiterande Uranus

Hoppsan! Varifrån kom din plötsliga humörsvängning och varför? Dra dig undan från folk och maskiner till dess att du har återfått ditt glada humör. Detta är en känsloaspekt, fylld av frustrationer, ilska och förträngningar. Här ryms de motsättningar på humörnivå som du bär med dig från situationer där du inte kunde hantera känslor. Det finns alltså en möjlighet att du nu återskapar en del av dessa spänningar som ett eko av dessa frustrationer. Orsaken kan vara att du har svårt att hantera en del känslor i någon situation som du befinner dig i för tillfället.

 


***

Till toppen av sidan--------------------------------------

Copyright © Stjärnastrologen

Köpevillkor / GDPR