Videotolkning - En verkligen personlig kontakt.Video - en möjlighet för dig som alternativ till att prata över telefon. Med video ser vi varandra och pratar fritt och får lika bra kontakt som att vi sitter vid ett bord i samma rum.

 

Enkelheten är den att du på din sida inte behöver installera något program eller app som det brukar vara med andra system och kostnader. Vi bestämmer en tid för videosessionen och jag skickar dig en länk och med den så kopplas du upp mot mig på din datorskärm utan krångel. När vi är klara stängs kamera och ljud och du återgår till ditt igen.

 

Från november 2023 kommer jag även att arrangera öppna videoseminarier, frågestunder, föredrag med mera, där upp till 25 föranmälda deltagare kan vara med per session.

De öppna seminarierna är kostnadsfria medan kurser kommer ett betinga ett rimligt pris. Och det är samma för dessa seminarier att ingen behöver installera något program. Jag mailar en länk till deltagarna och ett klockslag när uppkopplingen går aktiv. Enkelt och smidigt liksom säkert, och när  vi är klara stängs kamera och ljud och du återgår till ditt igen.


Kontakta mig om du är intresserad av en videotolkning. Du binder dig inte för något alls...

Namn:
Telefon:
Mailadress:

Meddelande


  Kryssa här om du vill få Stjärnastrologens NyhetsbrevEller att du mailar:

Klicka här - mailet öppnar i nytt fönster


--------------------------------------

Copyright © Stjärnastrologen

Köpevillkor / GDPR